5 Eylül 2017

Çocukla çıkılan tatilde iki kurtarıcı

Çocukla çıkılacak tatil hazırlığı yapmak ne kadar zahmetli,ne kadar ayrıntı düşünmeyi gerektiren bir mesele...ne giyecek kısmı en kolayı çünkü ne kadar kıyafeti varsa hemen hemen hepsinin gitmesi gerekiyor. Çünkü sürekli üstünü kirletiyor,çünkü terliyor,çünkü üşüyor :)
En zor kısmı ise sağlıkla ilgili konular ve malzemeler...hangi ilaçlar yanımızda bulunmalı?gidilecek yerin yakınında eczane,hastane, herhangi bir sağlık kurumu var mı ?
Araştırmalar, incelemeler, yorumlar, tavsiyeler...derken tatilde geçireceğimiz zamanın bilmem kaç katını öncesindeki hazırlıklara harcıyoruz ,yoruluyor ve güzel bir tatili hak ediyoruz:)
Benim en tedirgin olduğum konu enerjisi her dakika tavan yapmış durumda olan, uyku dışında totosu yer görmeyen , 2 yaş sendromunun asiliklerini yaşayan oğlum ve bizim bile yürümekte zorlandığımız kaygan ıslak zeminlerdi... Zira yerler kaygan, üzerine basan ayakların altı pofidik ve hareketler şuursuz:) kayıp düşmesinin düşüncesi bile beni mahvediyordu.
Tatil düşüncemiz gündemimize girdikten sonra ilk işim arasıra reklamlarını gördüğüm slipstop ayakkabılarını incelemeye almak oldu. Bu ayakkabıları kullanmış olan birkaç kişiyle görüşüp fikirlerini aldım . Sonrası internetten sipariş :)
İyi ki, iyi ki, iyi ki
Resmen doğruymuş , resmen bu ayakkabılar kurtarıcımız olmuş .
Havuzun içinde, havuzun kenarında, otel odasında hiç kaymadan rahatça hareket etti; sahilde ayakları yanmadan kumların üzerinde rahatlıkla gezebildi oğlum. Ayaklarını sarması, çabuk kuruması da çok iyiydi.
35 TL gibi bir fiyatı var...sağladığı rahatlık paha biçilemez :)
Sadece çocuklar için değil,her numarası var, ailecek alınabilir . Renk renk çok eğlenceli modelleri var.
Ben bu yaz sadece oğlum için aldım ve çok çok memnun kaldım, sizlere de tavsiye ediyorum:)

Bir diğer tavsiyem bu yaz oğlum için kullandığımız güneş kremi. Nivea hassas koruma güneş spreyini tercih ettik biz. "50+ faktör, suya ekstra dayanıklı,güneşe bağlı alerji riskini azaltır,çok yüksek koruma " üzerinde yazanlar bunlar. Güneşe karşı koruma açısından biz çok memnun kaldık hiçbir sorun yaşamadık. Evet suya dayanıklı, evet kokusuz. Sprey şeklinde olması bizim için kolaylık oldu. Beğendim yani ben :)
Kuzular için alınacak ve araştırılacak şeyler hiç bitmez. Bu yaz bu iki ürün beni en mutlu edenlerdi. Sizlerle paylaşmak istedim:)

Sevgiyle...

17 yorum:

  1. ay saol senden duydum valla :)

    YanıtlaSil
  2. Iyi iyi daha evlenmeden öğreniyorum. ))

    Evlenince isime yaratacaktır ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle işinize yarayacaktır.bunlari aklınızda tutun deneyimlenmis ürünler iyidir,arayış içinde kalmazsiniz:)

      Sil
  3. O ayakkabılar varya hayatımda gördüğüm en akıllıca, çocuklar için üretilmiş şey gerçekten :) kurtarıcı oldu bu yaz bize de :) emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen biz de öyle düşünüyoruz.artik valize koyacagimiz şeylerin başında geliyor:) ayakkabıları kullanmış birisi olarak yorum yaptığın için teşekkürler:)

      Sil
  4. Ben bu sene tatil nedir bilmedigim,bilemedigimmm icin.Slipstoplarada ihtiyac duymadim.Gunes kremi mi?O da ne???Almanya'da gunes vardida biz mi kremlemlenmedik?(Cumlelerimm asiri derecede hüzünn icerir!)😁Ama birkac arkadasimdan duymustum slipstoplarin cok kullanisli oldugunu.Olduda seneye tatile gidersem alinacaklar listemin icinde kendileri.Yararli bir paylasim olmus...Ufakligida oglumla benden sevgiler🙋💕😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gelecek yaz mükemmel bir tatil yaparsınız hüzün içeren cümleler değişir :) teşekkürler yorum için...bizden de size sevgiler💕

      Sil
  5. O ayakkabımsının pembesinden almıştım geçen sene, taşlı yosunlu kıyılar için pek güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bizler için de çok mantıklı.gelecek yaza biz de aile boyu alicaz galiba:)

      Sil
  6. Very nice post!
    You have great blog, and i like it so much!
    I follow you so I'd love to follow back! Hope see you soon!
    Have a nice day, dear!

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir bilgi olmuş.Tatile çıkarsak aklımızda olsun.
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı olduysa ne mutlu:) teşekkür ederim, sevgiler benden:))

      Sil
  8. Çocukları olanlar için çok güzel bir öneri olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzelmis bunlar 😊

    YanıtlaSil