21 Ocak 2018

Kavuşma

Nihayet beklenen gün geldi ve kar nimetine kavuştuk. Hava sıcaklığı da beklediğimiz ayara gelince geriye hasret çekenleri kavuşturmak kaldı...Evden çıkma telaşımız karlar erimeden yetişelim cinsindendi...Dışarı çıkıp o muhteşem güzellikle karşılaşmak tertemiz havayı solumak harikaydı. En güzel tarafı karlara daha önce hiç basılmamış olmasıydı :) Benim inanılmaz zevk aldığım bir durumdur bu...Her taraf bembeyaz çarşaf gibi kar. Tabi biz ana oğul bütün çarşafı bozduk, neredeyse basılmadık yer bırakmadık :) Evet tatmin olduk:)

 Poyraz'ın mutluluğunu, heyecanını, coşkusunu tarif etmemin imkanı yok. Ah bir de ciddiyet...Pür dikkat yürümeler...Düşmeden yürümenin verdiği büyüdüm artistliği...Hepsi çok eğlenceliydi. Nefes nefese yürürken bitmek bilmeyen soruları da renk katıyordu tabi kar eğlencemize...
Dışarıda bizden başka kimsenin olmaması da işin çok ilginç ve üzücü tarafıydı. Çocuklar evde nasıl tutuluyordu acaba çok merak ettim...Sadece iki minik abi bulabildik ve onlarla birlikte en çok istediğimizi,kardan adamı yapabildik :) Mutluluktan karşısında takla atmaya çalıştı benim oğlum...Resmen ne yapacağını bilemedi :) Benim için bir kardan adamın bu kadar büyük bir önem taşıyacağı hiç aklıma gelmezdi...Poyraz karşısına geçip kahkahalar attı ya, gidip sarılmaya çalıştı ya...
offf masumiyet...
Eğildim kardan adama 'teşekkürler, adamsın!' dedim :) 
Çıt yok...Öyle bir olgunluk :)
İşte öyle karlı, karla dolu bir gündü. Karda yürünür mü,koşulur mu, zıplanır mı, yuvarlanılır mı, oturulur mu, yatılır mı? hepsini denedik. Evet ıslandık biraz. Poyraz'ın hasta olmasından korkmadım. Çünkü mutluluk hasta etmez...Bu düşüncemin geçerliliğini koruması için dua ettim Allah'a :)

Daha önceden sokak lambalarının altında karda el ele yürüme romantikliği çok cazip gelirdi...Artık bambaşka duygular uyanıyor içimde...Yeni mutluluklar, coşkular öğreniyorum ben de...
Teşekkür ederim Poyraz, gözlerindeki ışıltılarla yolumu aydınlattığın için...
Masumiyetinle ve sevinçlerinle yüreğimi genişlettiğin için...
Teşekkürler oğlum.
Teşekkürler kar.
Şükürler en yücesine...


Sevgiyle...



23 yorum:

  1. Yaa şu ikinci fotoda bıcırık ne güzel çıkmış öyle (Hıh babane gidiyom ben der gibi) :) Şu çocukları hep sevmişimdir. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar sevilmez mi😊 bence de gidiyorum havasında o fotoğrafta😄

      Sil
  2. Canımmm . 😊 Çok güzel . Oy o son fotoğraf nasıl tatlı . 😊 Ne güzel eğlenmişsiniz . 😍 Bizim oralara daha kar yağmadı ama karı çok seviyorum . Hevesle bekliyoruz bakalım bizim kavuşma ne zaman olacak . 😂 Kocaman sevgiler . 😊💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de kavuşursunuz inşallah tez zamanda😄 güzel eğlendik gerçekten🤗 teşekkürler canım sevgiler bizden...

      Sil
  3. Ne kadar da yan yanaymışız gibi hissettiren bir anlatım olmuş. Çok güzel vakit geçirmişsiniz. Karın keyfi bambaşkadır, ben küçükken çok yaşadım onu. Evet sevgi, her şeyden korur, mutlulukta öyle kızım. Elerine sağlık yavrum. Nice güzel ailecek yapacağınız paylaşımlar dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacim,öylesine yakın hissettirebildiysek ne mutlu 😊 güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum...kocaman sevgiler gönderiyorum 💕

      Sil
  4. Öyle güzel anlatmışsın ki kavuşmanızı biz hasret olanlar da inşaALLAH görürüz bir gün:)fotoğraflarda da ne güzel duruyor bembeyaz kar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah kavuşma sırası sizlere de gelsin😊çok teşekkür ediyorum... sevgiler 💕

      Sil
  5. Darısı bize canm ya kizimla kardan adam yapicaz gelmiyor bir türlü :) masallah iyi eylenmis ufaklık 💕😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet darısı size olsun😊siz de eglenin gönlünüzce😄 sevgiler canım 💕

      Sil
  6. Almanyada gecen hafta durum aynıydı :)Maşallah yavrunda keyfini çıkarmış canım.
    Sağlıcakla kalın 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel siz de kavusmussunuz kara 😊 evet canım keyfini fazlasıyla çıkardı... sevgiler

      Sil
  7. hihi çok tatlıııı. son foto da bi taneeee :)

    YanıtlaSil
  8. Maşallah ne güzel eğlenmişsiniz. Masumcukların en sevdiği zamanlardan önde geleni de kar yağdığı zamanlar sanırım. Hep güzel günleriniz olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hepimiz güzel günler görelim inşallah...

      Sil
  9. Sabah on saniye kadar atıştırıp geçti, güneş var şu an, inatla kar topluyor diyorum ben ama :D

    Kar sizin oralarda çok da özlenen bir şey değil sanırım, doğrusu geçen sene Kars'taki soğuğu düşününce hak vermiyor da değilim :)

    Bizde de yağsa, sıcak kakao yapıp dışarı çıksak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa sürede sıcak kakaonuzla keyif yaparsınız:) Evet uzun süredir burada yaşayanlar için pek cazip bir şey değil kar. Ama bizim gibilerde illa bir görmemişlik oluyor :)) sevgiler...

      Sil
  10. 'Poyraz'ın hasta olmasından korkmadım. Çünkü mutluluk hasta etmez..' Çok sevimliiii :) Buralara da yağsa da biz de basılmamış yerlerinde gezinsek :) Ama Poyraz bizim yerimize de eğlenmiş kiiiii :))) Okurken mutlu oldum inanın. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, mutluluk verdiysek ne güzel 😊 sevgiler

      Sil
  11. "Gözlerindeki ışıltılarla yolumu aydınlattığın için..." NE KADAR GÜZEL BİR İFADE BAYILDIMMM :)) IŞILTINIZ, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah mutluluk hepimizin olsun😊çok teşekkür ederim sevgiler 💕

      Sil
  12. Yaaaa senin bu Poyraz'i isircam ama bennn oglumun kankasi cok tatlisin behhh!!😁❤

    YanıtlaSil